Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Už byste měl něco s tou vaší meetoofobií dělat. Prý je dobrá meditace.

0 1
možnosti

Souhlasím,uplatňuji metodu 3x a dost. Už nebudu obtěžovat, ani jednou už tohle téma neosahám, natož abych ho znásilňoval. :-)

1 0
možnosti

J51i45ř92í 60V84o45l56k42a

16. 12. 2017 18:33

Docela dobrý, ne úplný. Tizián byl určitě velký chlípník, ostatní akty raději příště nezmiňujte, těch obscésníku je nespočet. Mne ale tak postupně leze do hlavy myšlenka na to, co ty ženský budou dělat, až k nim nebudeme shlížet jako madonám, ty madony s rezervou. Madony nemluví, a když, ne příliš. Neumím si představit, co je na světě hezčího, roztomilé malé děcko, než doroste věku, kdy je lepší udělat jiné, a potom ŽENA, občas nahatá, ale žena, co nepřemýšlí nad blbostma.

0 0
možnosti

J90a88n 82R21á36ž

16. 12. 2017 19:07

Žena hodná tohoto označení se blbostmi vymýšlenými feministkami a jinými tvory obojího pohlaví, které hlásají své utopické teorie o absolutní gender rovnosti nezabývá, neb je považuje za hlouposti v důsledku ženám jen šodícími.

0 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik