Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
BL

Na tom je ovšem taky kus pravdy...

0 0
možnosti
BL

Jak " prkenné" ?? Je to zcela brilantně napsaný blog, já za tod ávám autorovi jasnou karmu! Šonku jsem slyšel na ČT komentovat výsledky voleb v D a těžko bych sbíral odvahu přečíst jeho úvahu, resp.článek. A tak děkuji i za to "summary" a komentář, s kterým souhlasím bezezbytku. Je strašné, kolik stále dostávají tyto.kreatury prostoru a to se týká hlavně veřejno-právních médií. Nechutná, nestydatá, tendenční ČT . A rozhlas jakbysmet..Rv

5 0
možnosti
Foto

Mě dojímaly komentáře p.Pehe. Asi si jsou se Šonkou blízcí. Asi taky zpívají podle toho koho chleba jí.

5 0
možnosti
BL

Ještě mě napadá Klvaňa, jako "amerikanista", ten je tam taky " obden" a vždy mě zaručeně zvedne ze židle. Vítězství Donalda Trumpa mě do určité míry potěšilo i kvůli jeho žvástům v ČT..

3 0
možnosti

I47v16a93n 75Š44t24í75p87e11k

12. 10. 2017 15:49

Pokud jde o Británii, máme si dle ČT o ní utvářet názor podle ultralevičáckého Jana Jůna, věrozvěsta brexitovské apokalypsy, kterou UK jistě prožívá a vyžere si ji až do dna, dokud nepřijde ten hodný a milý Corbyn, co Labour správně vede k fanaticky sebevražednému anarchokomunismu. Ten zařídí nové referendum a spráskaná Británie se poslušně vrátí pod chápající objetí taťky Junckera. Jůn, Šonka, Vostal, Řezníček, Szantó (u kterého ani po trojím opakování příspěvku nevím, co vlastně chtěl říct), o Karasovi nemluvě, bylo by to zbytečné, to jsou ti, kdo jsou pro nás, diváky ČT, jednoznační a směrodatní: jako kdysi u Rudého práva naprosto bezpečně víme, že všechno je přesně opačně.

7 0
možnosti
Foto

Na to, že jste učitel tance, mi to připadá takové neuvolněné, prkenné (tak a teď uvažujte o korektnosti). Tím, že narvete do věty co nejvíce silných slov, vznikne zas jen věta narvaná.

Nevím, zda si uvědomujete o jakém období v Německu a Španělsku pan Šonka mluvil, či je to jen váš argumentační faul.

A Petra Nováka s jeho poetičností a rozhodně jiným charakterem, než který prezentujete vy, bych do toho taky necpal.

1 12
možnosti
JP

Uvědomuji si, o jakém období v Německu a Španělsku pan Šonka ve svém článku mluvil. Ve Španělsku třeba o nástupu pravice v čele s Aznarem, což byl přímý učitel (on ho vyzdvihl do vlády) nynějšího premiéra Rajoye. Tedy "nevystřídaná" generace, ta samá.Uvedl jsem jen jeden příklad španělského marasmu (katalánský tavicí kotel), ale Česko by se mohlo inspirovat i dále, například zcela šílenou nezaměstnaností, zvláště mladých lidí - 37,5% ve věkové kategorii 15-24 let) - pramen Eurostat - r.2016. Tolik k "argumentačnímu faulu". A máte pravdu, že jsem v tomto blogu neuvolněný. Nevím, čím to je, že se při čtení výtvorů pana Šonky nějak ne a ne uvolnit. Poradíte nějakou masáž nebo snad panáka rumu?

10 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik