Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zajímavé čtení, jen nenabízí řešení..píšete co všechno nedělat proti korei, co tedy udělat???

0 0
možnosti
Foto

Zeptat se, co by požadovala za upuštění od zkoušek a zavedení raketových nosičů a jaderných hlavic.

0 1
možnosti
Foto

Zajímavý pohled za kulisy R^

1 0
možnosti

dobry popis, jen ale pripominka. Kdo hrozi valkou je KLDR, a vy uz jste take trochu zmateny z medii, Kim vypali rachejtli, a Trump za to muze. Asi jako kdyz nasilnik se branu u soudu - ja nechtel manzelku zmlatit do nevedomi, to ona me vyprovokovala. Donedavna by spolecnost opravdu vinila manzelku.

Neni to poprvve co Korejci pali rachejtle, a pak jim nacpou miliony. Je nacase s tim vydiranim prestat. Jak sam pisete, elita si zije ve vetsim luxusu nez sejci, a chudy lid hladovi.

A to ma snad Trump stale platit?

1 0
možnosti

Díky za info. My, co to trochu sledujem a zažili jsme tu komunistický režim a četli 1984 se tomu moc nedivíme. Lidi tam opravdu musí být dokonale zotročení. Asiati, když něco dělají, dovedou to do důsledku. CIA samozřejmě ví to, co víte vy, taky. Američani se omezí na výhružky, jedině, že by severokorejci opravdu použili jaderné zbraně, dá se čekat nějaká odveta. To je celkem jasné.

2 0
možnosti
Foto

Moc zajímavé čtení, děkuji.

2 0
možnosti

P47e34t21r 14B70u92r62i46a17n

11. 9. 2017 10:41

Hezký článek, karma.

3 0
možnosti

Jen k nadpisu.

Jak vidět, knihu kterou napsal profesor matematiky Lewis Caroll, jste nečetl a neznáte pořádně ani její název.

1 1
možnosti

Knihu jsem četl, filmy viděl, názvy znám. Alenka v říši divů: Za zrcadlem, Alenka v říši divů, Alenka v kraji divů a za zrcadlem, Alenčina dobrodružství v podzemní říši... Ale vy možná nevíte, že L.Caroll knížku napsal pro Alice Liddellovou, která později založila síť supermarketů Lidl. A to je v článku o krizi na severokorejském poloostrově to NEJDŮLEŽITĚJŠÍ! To koukáte jak umazanej křížek v Lidlu, co?

5 0
možnosti

Blahopřeji k cestě a závidím ! Sám jsem raritou, kdy jsem se za lid - zúčastnil první a poslední cesty CKM do Číny ! (Na pokoji s bělovlasým Zdeňkem Šálkem - MF) ... Nepopsatelé a hlavně nepochopitelné ! Již tehdy, tam vše - Feudalismus - socialismus - kapitalismus ... Nezapomenutelná jízda na jízdním kole, bulvárem Pekingku - šustot gum, řetězů ! Od Čínské zdi, k Terakotově armádě, až do vzorové rodiny - Nechápu kdy se milují - jiná ,měrná jednotka počtu lidí a soukromí ! Můj podstatný závěr - Všude žije člověk, pravda, jinak vypadá. Je jako my - bolí jej břicho a zub - chce žít ! Zlo nepochází od něj - zlo pochází od režimu, který jej někam vede ... :-)

4 0
možnosti

J85a53n 94R89á29ž

11. 9. 2017 16:28

Zážitky z Vaší cesty do Číny s CKM mají stejnou vypovídající hodnotu o dnešní Číně, jakou by mělo vyprávění nějakého cestovatele, který na počátku devatenáctého století navštívil Slovensko o tom, jak vypadá Slovensko dnes.

Já jsem se vnitřně styděl, když jsem v Číně jezdil supermoderními rychlovlaky po tratích, které ještě před pár lety byly jen v plánech a srovnal to s tím, jak se u nás dvacet let jen mluví o expresním železničním propojení Prahy a Vídně, popřípadě jakým tempem se staví dálnice z Prahy do Lince, nebo přes Hradec na polskou hranici, či z Brna do Mikulova.

Když byste přijel do Číny dnes, tak byste si musel dávat pozor, aby Vám nevypadly oči z důlků jak je to technologicky vyspělá země.....oproti nám.

6 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS