Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

Kde jste proboha tu nesmyslnou hovadinu sebral? Nebo jste si ji vymyslel, jak to má v oblibě CNN?

0 0
možnosti
JP

Opravdu věříte, že se hurikán jmenuje po atentátníkovi na Kennedyho a Ku-Klux-Klan vlastní vrtulníky a tahá s nimi sochy jižanských generálů z vody? Navíc na konci tohoto "funny fake news" píšu explicitně, že se jedná o černý HUMOR. Jediné, co je pravda, a co jsem poctivě odzdrojoval v článku, je částka 2,1 mil. dolarů za odstranění soch Konfederace v New Orleans. Při ceně 8000 dolarů za jeden záchranný člun by za tuto částku bylo možné nakoupit 262 člunů pro záchranné práce po hurikánu Harvey. A o tom článek je, o nekonečné lidské hlouposti, která se vyžívá v efektu a zapomíná na skutečně potřebné.

1 0
možnosti
JB

Tak tady zatím bořili jenom sochy. Dnes jsem se dočetla, že bořící a přejmenovávací šílenství dosáhlo další úrovně. Padly návrhy na přejmenování Madison Square garden, Madison Avenue. zboření Jeffersonova památníku, možná přejmenují i Washington, a vůbec, zboří se sochy i Kolumba... Jakýsi park Andrew Jacksona se přejmenuje na park Michaela Jacksona ( co na tom, že to byl možná pedofil a narkoman), prostě v USA nemají momentálně nic jiného na starosti. Jinde jsem se dočetla, že přejmenovali ulici Gen. Lee, na ulici Bizoních vojáků - oddíl černošských vojáků pojmenovaný podle kudrnatých vlasů, ne nepodobných bizoním chlupům. Co na tom, že tito vojáci prosluli masakrováním původního obyvatelstva, Apačů, Komančů a pod. Hlavně, že byli černí. Na rudých životech nezáleží.Rv

3 0
možnosti
JP

A co až to přijde k nám a budeme muset bourat sochy Karla IV. (známý to antisemita), rušit operu Prodaná nevěsta (rakouskouherský fízl Sabina), atd. atp.?

0 0
možnosti

J31a82k80u39b 90Š30o73l46c

30. 8. 2017 19:52

Odporný symbol otrokářství? Snad symbol odporného otrokářství, ne?

1 0
možnosti
JP

Odporný může být jak samotný symbol, tak otrokářství.

0 0
možnosti
JB

Ku klux klan je soběstačná vnitřně financovaná organizace. Může si za svoje peníze zachraňovat koho a co chce. Tím neobhajuji záchranu sochy, mrtvého kamene, který má pro ni zřejmě velký význam. U nás při povodních v roce 2002 AAA auto čerpací vozy pronajímalo za tučný poplatek, taky je nedalo k dispozici zdarma.

1 0
možnosti
HM

Vy jste to vzala vážně, co? :-)

Pokud jde o ty peníze, co je 2,1 milionu dolarů, u nás se za zbourání prosperujícího vepřína a vytvoření cikánského památníku vyhodí přinejmenším o jeden řád více - to by bylo peněz pro učitele...

3 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik