Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Jsem pro legalizaci všech drog.

0 0
možnosti
JP

No nazdar bazar.Váš názor vám neberu, ale "sdílet" nebo "lajkovat" ho nebudu.

0 0
možnosti
JZ

A dospělí, co by už měli mít trochu rozumu... těch jsou plné hospody a chlastají jako o život.

0 0
možnosti

Legalizace marihuany má jednoduchou logiku. Marihuana je zcela prokazatelně méně škodlivá i návyková než povolený alkohol či tabák. Akorát že alkohol do naší kultury patří už tisíce let a na cigaretě máme tak milion či dva závislých jen u nás, tudíž se s tím těžko něco hned udělá. Ano, drogy jsou problém, ale je otázka, jestli a nakolik kvůli bezpečnosti potlačovat svobodu.

To, že děti chlastají či hulí před školou, není chyba drog. Je to jednoznačně chyba rodičů. Pokud mluvíme o soustavné konzumaci. Pokud jde o občasnou, je to prostá věc experimentování, což k dospívání prostě patří a tohle experimentování bylo součástí každé generace.

Jestliže nějaká tmavší spolužačka nabízí kouření ve škole, je to problém, ale individuální. Nicméně osmáci už jsem pohlavně vyspělí, mohou mít sex a děti. Nelze se proto divit, že už tam výstřelky jsou. Je to zase věc dospívání a zkoušení.

1 1
možnosti
MB

Časy se prostě mění ... Akátová větvička, spolehlivě přitahující kozu z cesty již nejede. Rozvážný pionýrský vedoucí Viktor, již taky moudře nerozhoduje ve sporu o duhovou kuličku ! Ty dětské ideje by mohla Zmatlíková ilustrovat taky v rauši. Vše pak obestřeno v omamném dýmu, ve kterém by se ten smysl a skutečná radost ze života pak pěkně rozplynula ... :-)

0 0
možnosti
JP

Pane Pechare, jsem proti legalizaci marihuany, o tvrdých drogách ani nemluvě. Nejen proto, že u dětí to má naprosto devastační účinky, viz můj článek. Ale proto, že marihuana má velmi neblahý vliv na paměť a je předstupněm k užívání daleko horších drog. Nejsem ani velkým příznivcem alkoholu, i když si sklenku červeného rád dám, nepiju nikdy do němoty. Z principu nemám rád žádné do těla vpravované drogy, protože chci vždy jednat a odpovídat sám za sebe. Jeden můj kamarád propadl alkoholu, museli jsme se rozejít, protože jsem měl intenzivní pocit, že už se nebavím s ním, ale nějakou lahví levného chlastu. Už to nebyl on. Jen slaboši si pořád pumpují do těla nějaké drogy, protože se nedokážou poprat se světem bez omámení a rauše. Život ale není permanentní únik, tak strašný zase svět není. Já z drog uznávám jedinou - a sám ji rád beru: endorfin, který produkuje tělo samo do mozku např. po hezkém zážitku, tanci... Využití marihuany ve zdravotnictví respektuji, ale o tom tu řeč není, že?

4 1
možnosti
PD

P41e22t17r 91D88r14a57p83a50l

29. 8. 2017 10:21

pozdravujte Dalajlámu

2 2
možnosti
PD

P74e54t26r 23D60r58a25p42a35l

29. 8. 2017 10:05

teda otázka "jak se těšíš do školy" je na pěst sama o sobě, tak se nedivte, že Vás dcera nakrmila pohádkama

2 0
možnosti
JP

Máte pravdu, příště si pro dceru připravím inteligentnější otázku:-)

0 0
možnosti
Foto

Nerad bych vám vkládal do úst své vlastní dedukce ve stylu „takže ty říkáš, že...“ a následně vás za tuto vlastní dedukci setřít. Proto bych se rád ujistil, jak jste to vlastně myslel. Napsal jste:

..

„Mám jedno doporučení ke stranám, které bojují za legalizaci marihuany. Měly by prosadit i nové využití automatů na zrušené pamlsky ve školách. Drogy, pěkně nadávkované, za regulované ceny, aby Honzík nemusel až někam k panelákům do cizích bytů. Bůhvíčím v těch bytech za ty drogy platí. Nazval bych tu kampaň třeba Honzíkova cesta podle známé dětské knihy.“

..

Jste proti legalizaci marihuany? A pokud, tak proto, že už děti holdují drogám? Pokud ano, je to hloupé (legální je např. alkohol a děti ho také pijí...). Pokud ne, jak jste to tedy myslel?

1 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik