Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JR

J37a72n 26R29á67ž

19. 5. 2017 10:54

Babiše nemusím, ale ty inkriminované nahrávky považuji za obrovské svinstvo. Nejenom tím, že samo jejich pořízení je podraz nejhrubšího zrna provedený zakomplexovaným úchylem, ale i to, že se zmanipulovaným obsahem nelegálně získané nahrávky nezabývá kriminálka, ale Parlament. Dnes je terčem Babiš a zítra mohou být stejně prasácky získanými nahrávkami zaplavovány média o Fialovi, Kalouskovi, Belobrádkovi, Hamáčkovi i prezidentovi i když jim bude kdokoliv. Copak si to ti, co se těmi nahrávkami Babiše vážně zabývají, neuvědomují?

Zveřejnění autentické fotky zloděje je trestní čin, ale zveřejnění zmanipulovane nahrávky místopředsedy vlády, je bohulibý čin. Fuj!!

2 0
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik