Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

I53v69o 26B85o92u45š48e

15. 5. 2017 11:24

Jestli jste xenofob nevim, ale rozhodne jste klasicky posera, kdyz jste vydrzel koukat se pulhodiny jak biji vozickare aniz byste neco udelal.

1 7
možnosti

Máte naprostou pravdu. Úplně sám,padesátiletý, při těle, neozbrojený ani kapesním nožíkem, v cizí zemi, bez povědomí, zda těch osm mladých nabušených Arabů nemá zbraně, svědek jejich nesmírné brutality, jsem nevstal, neposlal je cvičnými karate kopy k zemi, nezpacifikoval je a nevyčkal příjezdu policie a potom je neusvědčil v následném monstrprocesu. Stydím se ještě teď a se mnou ta další stovka přihlížejících. Ještěže máme takové hrdiny, jako jste vy, pane Bouše. Pod vaší slovní neohrožeností se vždy budu cítit bezpečně. Jednoho Bouše dvě znám. Před odjezdem do Brazílie se holedbal, že kdyby ho někdo na ulici napadl, se svým bojovým uměním se bude bránit a ubrání se. Na první vycházce z hotelu ho obstoupili -jen tři -Brazilci s noži. Pokorně okamžitě odevzdal hodinky, zlatý řetízek a peněženku a pelášil zpátky do hotelu s ochrankou, šťastný, že přežil. Ale těch svalnatých řečí, co jsme si před jeho dovolenou vyslechli. Takže ano, jsem klasický posera. Ještěže vy jste za mě vzal toho klasického hrdinu. Díky.

16 0
možnosti

Já mám podobné zkušenosti, projit na Sacre Couer je nadlidský výkon. Oni se považuji za nadlidi podobně jako Němci za II WW. Jediné co nemají , jsou ty technologie třeba z Osvětimi...

6 0
možnosti

díky za svědectví, nedovedu si představit proč by jste si vymýšlel, a i kdyby,vy mě svým svědectvím nijak neohrožujete na rozdíl od těch, kteří tvrdí, že potkali pár hodných teroristů a nemají odpověď na otázku " do kdy hodných? než je jako mrtvé duše aktivuje některý z jejich předáků?"

6 0
možnosti
Foto

xenofobie sem, xenofobie tam, ale připusťme, že islám patří mezi náboženství, které není kompatibilní s evropskou kulturou.

11 0
možnosti

tak otázka je, jestli je vůbec někajké náboženství s evropskou kulturou kompatibilní...

1 5
možnosti
Foto

Předesílám, že nemám rád rasismus...... a cikány. :-)

Ačkoliv ujišťujete o pravdivosti popsaných zážitků, tak já o tom pochybuju.

Přece není možné, abyste, ač nejste strašpytel (Zážitek 4), půl hodiny koukal jak skupina Arabů brutálně mlátí a kope invalidního vozíčkového tuzemce a nehnul ani prstem či mobilem na jeho ochranu (Zážitek 1). Tomu nevěřím.

Proto myslím, že nás tak trochu houpete

0 8
možnosti

Vy asi patříte k těm, kteří musí vložit prst do otevřené rány, aby uvěřili.

2 0
možnosti
Foto

Když ono je to těžké.... Znám chlapa, který manželku do svatby "nosil na rukou" a po svatbě se z něj stal uzurpátor, nesměla nikam, běda jak se na nákupu zdržela o pár minut, jeho slovo muselo být bráno jako absolutní zákon....... Ale muslim to nebyl ani z tisíciny........

0 0
možnosti

To by vysvětlovalo jeden bod z těch pěti.

Ale tím nevysvětlíte ty další čtyři.

4 0
možnosti

To je zajimave. Ja jsem uz par muslimskych zemi procestoval a nevzpominam si ze bych mel s kymkoli problem. Prave jedu tramvaji a nez jsem do ni nastoupil, videl jsem naprosto klasicky obrazek - chlapek dokouril cigaretu a hodil vajgl na koleje u zastavky, na migranta nevypadal. No a jak tedy zni odpoved na nazev claniku - jste nebo nejste xenofob?

1 9
možnosti

Příště je procestujte v židovské jarmulce. Bude legrace.

1 0
možnosti

Někteří možná trpí xenofobií.

Jiní jsou ohroženi xenofilií - patologickou touhou po všem cizím....

Zdá se, že to druhé nebezpečí je v současnosti v EU větší.

4 0
možnosti

Neznám jednoho jediného člověka, který trpí patologickou touhou po všem cizím. Vy ano?

0 2
možnosti
  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik