Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Dámský přirození jako dopravní značka? V pohodě, voddělí to zrna vod plev

Tendle rok je v EU zaváděná nová dopravní značka s kosočtvercem. Začali s tím ve Francii. Tak buď jde o nechutný lobování Renaultu na francouzským ministerstvu dopravy nebo nám tadle značka má napovědět, pro koho je. Vyberte si.

Já volim druhou možnost, protože ve vyhrazenym jízdním pruhu může štrádovat jenom nová ekologická šlechta. Je to naprosto správný, co když zrovna spěchaj na klimatickej mítink, to nesnese ňáký zdržovačky. Ve válčení s klimatem musíme navopak dát plnej céres. Na klimakonference je proto dovolený lítat v soukromejch tryskáčích, co vypouštěj tuny sajrajtu, to se toleruje, protože de vo holý životy celýho lidstva.

Ale jak to zavonačit na zemi, že jo?  Ne každej klimatygr má tryskáč. Nový vopatření je na světě, jsme zachráněný, i dyž zas jen vo fous před katastrofou. Ta nová dopravní cedule totiž avízuje vyhrazenej spešl jízdní pruh, kterej ale neni pro každýho. Vypadá takhle, koukněte vpravo.

Prej to ale vůbec neni pozdrav z dámskýho rozkroku, ale DIAMANT. Já teda viděl spousty log, co si graficky hrály na diamant, ani jeden nebyl ve tvaru kosočverce! Dyby to byl diamant, tak vypadá ta cedule takhle, že jo (taky vpravo).

Takže to neni diamant, ale frnda, a basta. My sme tam teda v mládí k tomuhle logu přidělávali eště čárky jako ty chlupy vokolo, ale v době vyholenejch dámskejch intimčo místeček už je všecko jinak, že jo. Abych to teda zjednodušil, tak tomu jízdnímu pruhu pro klimamlasy řikám po vzoru jogínský hadí síly Kundaliní podobně: kundalínie. Já teda chodim na hot jógu, protože se tam holky v tom čtyřicetistupňovym vedru svlíkaj samy vod sebe, a tak vo Kundaliní leccos vim. Je to hadí síla a to sedí, protože tohle nový vopatření je „hadí“ a „síla“ zároveň. A ta hadí síla stoupá při správnym cvičeníčku čakrama nahoru.

A načechrat si čakry, to nikdy neni vod věci, mě teda při cvičení hot jógy s těma polonahejma holkama stoupá Kundaliní jedna báseň. A pro další zjednodušení: lidi, co po těchhle klimapruhách směj pádit, nazývám pič*sama, což je teda už hodně sprostý, tak jsem to vyhvězdičkoval, ale sedí to. Na Kalouska, Topolánka nebo řeporyjskýho Novotnýho se ve sprosťárnách stejně nedotáhnu, tak vo co de. Ale ani vyvolený pič*sové to nemaj vůbec lehký. Do jejich kosočtvercovejch pruhů směj vjet jen auta s několika splněnejma podmínkama. Samozřejmě jen ekobrko, čili elektrický fáro. A eště jen to s nálepkou s nulovejma emisema. Bez nálepky jsi vobyčejnej nýmand, konečně bez nálepkování už dneska ani žádnou dyskuzi nenakopneš. I benzíňák tam milostivě (zatim, rozumíme si) může, ale v autě musej frčet nejmíň 3 vosoby, aby to byla ta, jak se to sakra... jo – sdílená jízda. Nesdílíš – nefrčíš. Do pruhu můžou i motorky, ale zas jen dyž na nich seděj 2 vosoby a pilně sdílej jak drbny novinky u krámu.

Dobře to maj ty klimatýpci vymyšlený. U motorek je teda hafo smrťáků, tak v klimapruzích to budou zásadně dvojsmrťáky, ale klimaboj si žádá oběti. Co teda doladěný zatim klimameluci nemaj, jak budou voznačovaný kundalínie, když jich bude víc vedle sebe, třeba tři. To by značka vypadala asi takhle (vpravo), ale jestlipak je nezažaluje vo autorský práva Lou Fanánek, když to má jako logo pro svůj bend Tři sestry , to teda nevim.

V každym případě, dyž se nakvartýrujete do kundalínie nevoprávněně, čeká vás mastná pokutička – tři litry v háji. A co už je drůbek děsivý, ten flastr vám nedá živej člobrda, ale robot, protože vás vyfotí kamera (žádný hejbací benga), další robot vyhodnotí, že nemáte nálepku nebo tam jedete jen dva a automaticky vám nasolí tři tácy. Lidskej prvek je potřebí z procesu vyradýrovat, jen to dělalo samý chyby, robot se nezakecá. Tak žádný, že si ten třetí lehne a dá šlofíka na zadnim sedadle, vosádka vozu musí bejt vidět! Konečně to už říkal předseda Šperk v Báječnejch letech pod psa: Musíš bejt vidět! No jasně, umělotinová inteligence má našlápnuto ve všem. Jak znám Čehúny, tak to zas budou vobcházet, jak na následujícím vobrázku. Anebo vozit dvě nafukovací panny. Jak má našinec prostor, hned švejkuje na kvadrát. Jako drobet matoucí taky vidim tyhle kosočtvercový značky třeba u sídla vlády. Vopřel si tam jenom ňákej protivládní demonstrant transparent vo sloup nebo je tam fakt dopravní značka? To bude binec. Problematickou vidim hlavně Prahu, jen povolili elektrolordům parkovat kdekoli bez cálování, už to zas prej rušej. A jak v Praze 1 namontovali dopravní cedule, že smíte bábě do centra přivýzt kompoty jen ráno a né večer, bylo z toho vzbouření na vsi, i když Praha není ves. A hned to zas přelepovali. Ale princip je správnej: vyvolený pič*sové frčej, klimatický retardi cálujou nebo stojej v zácpách. Vono to prostě voddělí zrno vod plev. A je úplně fuk, jestli budou hepy retardi, že nemaj s pič*sama nic společnýho nebo navopak. Hlavně že se to roztřídí a policajtský antikonflikující týmy nebudou mít makačku voddělit jedny vod druhejch. Už se těšim, co zas progresivisti vymyslej novýho, protože každej jejich nápad je pecka. Tak tendle blog sdílejte, protože sdílení teď jede jak namazanej blesk. Báj de vej, víte, že za sdílení auta můžete vyfasovat vodměnu 100 eur? Vode mě teda za sdílení blogu nedostanete ani vindru, ale já taky nejsem žádnej klimaarmaturista, že jo.

 

Autor: Josef Prouza | čtvrtek 30.11.2023 9:11 | karma článku: 44,10 | přečteno: 9723x
  • Další články autora

Josef Prouza

Tak a dost kopání do vlády! Přichází soucit

Kdepak jemné okopávání kotníků! Vláda dostává rány zleva, zprava, pod pás, do slabin. Místo pochval a potlesku urážky, smích nebo rovnou výsměch. A tolik dobrého již vykonala, což vám tu hned předestřu. Sledujte!

28.11.2023 v 9:43 | Karma: 45,58 | Přečteno: 8557x | Diskuse| Politika

Josef Prouza

O Zlatou mříž -vtipy do smutné doby

Vykročte do dalšího dne s úsměvem na tváři. Ale jestli vás rozesměje zrovna tohle, to tedy opravdu nevím. Ale doufám.

1.11.2023 v 9:47 | Karma: 35,93 | Přečteno: 1766x | Diskuse| Společnost

Josef Prouza

Z elektromobility je elektroMo… -by Dick

Děva Evropa se zamilovala do černého galána a teď se diví, že ji veze do pekla? Jak se mohlo stát, že evropským automotive obchází strašidlo demotivace a i nejvýznamnější automobilky stahují kalhoty, když brod je ještě daleko?

30.10.2023 v 9:42 | Karma: 37,42 | Přečteno: 1191x | Diskuse| Společnost

Josef Prouza

Experimentální dvojvideoblog Trizuljak-Prouza: Já jsem zapomněl

Občas na blogu idnes spojí své síly někteří blogeři. Většinou dvojblog. Tento příspěvek jde ještě za tuto hranici a vzniklo společné video, kde promlouvá excelentní fotograf a výtvarník M.Trizuljak a textem a zpěvem J.Prouza.

16.10.2023 v 9:19 | Karma: 19,59 | Přečteno: 525x | Diskuse| Videoblogy

Josef Prouza

Naši rodiče nás schválně ohrožovali na životě i zdraví

Co já to měl za zploditele! Cynické, k našim křehkým životům lhostejné a bezohledné. Vystavovali nás nebezpečí, jak jen to šlo, hnali nás do náručí vrahů, prznitelů a jiných hrozeb. A bylo jim to fuk. Dnes je to jiné, ufff!

20.9.2023 v 9:55 | Karma: 45,71 | Přečteno: 7630x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Čínská armáda se vrátila k Tchaj-wanu. Dvanáct letadel přeletělo dělící linii

27. dubna 2024  11:11

Tchaj-wan v sobotu zaznamenal obnovenou aktivitu čínské armády ve své blízkosti. Tchajwanské...

Rusové v noci ničili ukrajinskou infrastrukturu, znovu útočili i na Charkov

27. dubna 2024  8:05,  aktualizováno  10:41

Sledujeme online Rusko v noci na sobotu zaútočilo na energetickou strukturu Ukrajiny. Ve třech oblastech poškodili...

Zemřel Robert Kvaček. Spisovateli a uznávanému historikovi bylo 91 let

27. dubna 2024  10:10,  aktualizováno  10:24

Ve věku 91 let zemřel historik a spisovatel Robert Kvaček. Ten patřil k největším osobnostem...

Neapol zasáhlo zemětřesení o síle 3,9. Ohnisko se nacházelo na svahu sopky Vesuv

27. dubna 2024  9:52

Oblast kolem sopky Vesuv nedaleko jihoitalské Neapole v sobotu ráno zasáhlo zemětřesení o síle 3,9....

Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit
Nespí vaše dítě? Přečtěte si, jak nespavost vyřešit

Nespavost a problémy se spánkem se v různé míře objevují až u 30 % dětí. Mohou se projevovat častým buzením, problémy s usínáním, brzkým vstáváním...

  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik