Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Povinností krásných žen je podělit se o svou krásu s co nejvyšším počtem mužů

Tohle řekl, tuším, kdysi Franta Ringo Čech. A jak znám Ringa, neměl na mysli fotku z dovolené na instagramu nahoře bez, ale „podělení“ se vším všudy. I vy můžete mít jakoukoli krásku, protože je tu nové hnutí No women unavailable.

Nejdřív ovšem obecněji. Mezi právy a povinnostmi se v posledních letech rozevírá hluboká propast. Řekněte sami, kdy jste naposledy viděli nějakou demonstraci za povinnosti nějakých menšin? Neviděli, že. Že práva jsou vždy spojena s obdobnou porcí povinností, to už je opravdu přežité myšlenkové haraburdí. Přitom takového Commitment Rebellion, Last generation with responsibilities nebo Pride in duty by bylo třeba jako soli. Maximálně se dozvíte, že někdo (jiný než demonstrant) má povinnost dát jinému (demonstrantovi) práva. Je nad slunce jasné, že by řada požadavků na právo na to či ono zmizela stejně rychle jako se v hlavách progresivistů narodila, kdyby byla spojena s povinnostmi stejné síly. Máte právo kvůli boji za klima nalít do fontány di Trevi barvu? Jistě – když povinně pustíte kohokoli se vymočit do vašeho bazénu. Bojujete za právo se přilepit k silnici? Pak ale musíte připustit, aby se kdokoli přilepil na vás. Žádáte právo pro černochy hrát anglickou šlechtu v 18.století? Pak máte povinnost schválit, aby Nelsona Mandelu hrál Brad Pitt a Martina Luthera Kinga Julia Robertsová. Chcete právo se chránit před chemtrails? Pak ale musíte nosit venku alobalovou čepičku s anténkou. Atd.

S krásnými ženami je to velice podobné. Mají spousty práv, ale kolik povinností? Každý měsíc si vytrhat obočí? Hodit na Instagram nebo Facebook jednou měsíčně nový status? Nalijme si čistého vína: vůči krásným ženám jsou všichni muži šíleně utlačovaná menšina, tak je to. Už pohled na ně v nás vyvolává zmatky, pocení, koktání, chuť na nerozvážné činy a zatemnění mozku, ochromení svalů, podlamování kolen, zimnice i horečky, bezhlavé utrácení… A to je jako normální, jo? Tohle týrání prochází bez povšimnutí jakýchkoli aktivistů a šiřitelů dobra. Kdo se nás kdy proti nádherným ženám zastal, co? Ale to dneškem končí, protože zakládám s okamžitou platností nové hnutí No women unavailable, no fossil men. Žádná žena už nikdy nevyvolá v muži pocit nenaplněné touhy, zmarněné příležitosti a hluboké deprese. Konec ponižování mužského ega, potupné segregace nápadníků, brutální diskriminace čistých srdcí, nekonečnému výsměchu mužským právům! Bude to něco jako absolutní polyamorie a totální sexyseznamka v jednom.

Asi vás hned napadají (rovnou říkám, že zcela směšné) argumenty, jak taková práva roztouženým mužům zajistit. Přirozeně není možné, aby i všechny krasavice světa ihned uspokojily ty nekonečné zástupy potřebných. Ale k tomu poslouží už i jinde velice úspěšně zavedené kvóty. Došli k nim jako k nezbytným jiní aktivisté, došel jsem i já. Určitá pozitivní diskriminace bude nutná, ale jen časová. Na všechny se dostane, i když někdy budete v pořadníku na Selenu Gomez nebo Belu Hadid čekat třeba rok. Vyváženost práv a povinností v petici, kterou právě odesílám do parlamentu, je ovšem na rozdíl od jiných hnutí excelentní a pracovně jsem si ji nazval podle jedné Tofiho písně Dávej-ber. Rovněž pracovní právo je striktně dodržováno, dodržíme pracovní přestávky, volno mezi směnami, přesčasy jen dobrovolné. Volné víkendy a šestitýdenní dovolená samozřejmostí, stejně jako sick day. Možná myslíte, že v Ringově hardcore verzi to stejně fešandy nezvládnou. Ale no tak, na co vy hned nemyslíte. Ruku na srdce, drtivé většině mužů bude stačit ke štěstí jen milý úsměv nebo pohlazení po tváři, doprovázené několika větami, vyjadřujícími náklonnost a obdiv typu: Myslím na tebe celý den, Víš, že už tě dlouho nosím v srdci?, Jsem tak zamilovaná, Nemůžu bez tebe být, Tolik se červenám, jak to děláš? Přiznejte se, že jste někdy potkali neznámou krásku třeba v tramvaji, a když poté, co zaznamenala váš upřený pohled, se na vás „jen“ mile usmála, že jste měli hned hezký den. Konečně, v době digitálních sociálních sítí je možné uspokojit mužské touhy i korespondenčně, jako u voleb.

U mimořádných krásek může pomoci nápor zvládnout i umělá inteligence, generující odpovědi v příslušném jazyce zájemce, v odpovídajícím slangu sociální skupiny, k níž dotyčný patří a náladě, vyčtené z jeho vyplněného Dotazníku lásky. To už přece AI dávno umí. A pro ty, kteří přeci jen budou prahnout hlavně po fyzickém sblížení, mám připravenéhned dvě alternativy – budou si moci krásku vytisknout na 3D tiskárně, což nebude levné, ale když ji miluješ, není co (ani finančně) řešit. Anebo jim zašleme z krásky vytvořenou virtuální avatarku přes Zuckerbergovo metaversum. Tak si vyberte. Pro podporu a reklamu hnutí navrhuji spustit řadu doplňkových akcí jako MMA (Miss & Missis Available), 7 pánů Honzy Dědka, kde si sedm mužů bude určovat, koho do talk show z vysněných dam pozvat, o takové Všechnopárty (jak příhodný název), ani nemluvě. Ostatně, ani prezentace krásných dam v pořadu s přiléhavým názvem Zázraky přírody by nebyla od věci. Pro mladší teenagery by dobře posloužili Kluci v akci. Ve zprávách na Nově by to mohl být Borec na konec o tom, kdo u nějaké úžasné krásky právě zaskóroval. Já už jsem s kamarádem Chorchem s propagací začal a složili jsme a natočili společně písničku a sestříhali videoklip, který problematiku, kterou naše hnutí tak elegantně řeší, zatím pouze palčivě nastiňuje (dole pod článkem ke zhlédnutí ve žhavé premiéře).

Asi vám na jazyku visí i otázka, jak by se určovalo, které ženy jsou krásné a které nikoli. Odpověď je jednoduchá: zrovna tak jako nebude v našem hnutí odepřen vstup žádnému heterosexuálnímu muži, tak ani žádné z žen nebude vstup do nabídky odepřen, protože kritéria mužů jsou nevyzpytatelná a řada dam může zabodovat jen jednou mimořádnou částí těla, na niž se část mužů zaměřuje jak jepice na lampu, nebo „jen“ svou vnitřní krásou. Kdo by tohle chtěl rozhodovat? A to je právě ta skvostná vyváženost práv a povinností. A také z tohoto důvodu plánuji po sesbírání prvních zkušeností založit i zrcadlové hnutí No men unavailable. Jak říkám, rovnoprávnost mi leží na srdci stejně jako všem politikům blaho občanů. Pro heteráky dneska nikdo nic nedělá, je nejvyšší čas to změnit. Přihlásit se do hnutí můžete už nyní, a to v diskusi pod blogem.

 

Autor: Josef Prouza | neděle 13.8.2023 9:50 | karma článku: 32,53 | přečteno: 1319x
  • Další články autora

Josef Prouza

Dámský přirození jako dopravní značka? V pohodě, voddělí to zrna vod plev

Tendle rok je v EU zaváděná nová dopravní značka s kosočtvercem. Začali s tím ve Francii. Tak buď jde o nechutný lobování Renaultu na francouzským ministerstvu dopravy nebo nám tadle značka má napovědět, pro koho je. Vyberte si.

30.11.2023 v 9:11 | Karma: 44,10 | Přečteno: 9727x | Diskuse| Společnost

Josef Prouza

Tak a dost kopání do vlády! Přichází soucit

Kdepak jemné okopávání kotníků! Vláda dostává rány zleva, zprava, pod pás, do slabin. Místo pochval a potlesku urážky, smích nebo rovnou výsměch. A tolik dobrého již vykonala, což vám tu hned předestřu. Sledujte!

28.11.2023 v 9:43 | Karma: 45,58 | Přečteno: 8557x | Diskuse| Politika

Josef Prouza

O Zlatou mříž -vtipy do smutné doby

Vykročte do dalšího dne s úsměvem na tváři. Ale jestli vás rozesměje zrovna tohle, to tedy opravdu nevím. Ale doufám.

1.11.2023 v 9:47 | Karma: 35,93 | Přečteno: 1766x | Diskuse| Společnost

Josef Prouza

Z elektromobility je elektroMo… -by Dick

Děva Evropa se zamilovala do černého galána a teď se diví, že ji veze do pekla? Jak se mohlo stát, že evropským automotive obchází strašidlo demotivace a i nejvýznamnější automobilky stahují kalhoty, když brod je ještě daleko?

30.10.2023 v 9:42 | Karma: 37,42 | Přečteno: 1191x | Diskuse| Společnost

Josef Prouza

Experimentální dvojvideoblog Trizuljak-Prouza: Já jsem zapomněl

Občas na blogu idnes spojí své síly někteří blogeři. Většinou dvojblog. Tento příspěvek jde ještě za tuto hranici a vzniklo společné video, kde promlouvá excelentní fotograf a výtvarník M.Trizuljak a textem a zpěvem J.Prouza.

16.10.2023 v 9:19 | Karma: 19,59 | Přečteno: 525x | Diskuse| Videoblogy
  • Nejčtenější

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Rusové hlásí průlom fronty. Ukrajinská minela jim přihrála klíčové město

24. dubna 2024  11:40,  aktualizováno  15:50

Premium Jako „den průlomů“ oslavují ruští vojenští blogeři pondělní události na doněcké frontě, kde se...

Prigožin se stal miláčkem ruských teenagerů, zaujal přesvědčením a vzdorem

28. dubna 2024  18:28

Deset měsíců poté, co vedl ozbrojenou vzpouru proti ruskému armádnímu velení, a osm měsíců poté, co...

Necítí bolest a nekomunikuje. Matyas trpí vzácným syndromem, rodina shání pomoc

28. dubna 2024  18:24

Zpomalený vývoj, neschopnost ovládat tělo, záchvaty vzteku či snížený práh bolesti. Tak vypadá...

Trump si před Bidenem udržuje náskok, ukazuje předvolební průzkum

28. dubna 2024  18:11

Bývalý republikánský prezident Spojených států Donald Trump, který se opět uchází o křeslo v Bílém...

Ruské vojsko dobylo další ves, hlásí Moskva. Padnout měla Novobachmutivka

28. dubna 2024  14:27,  aktualizováno  17:51

Sledujeme online Ruská vojska dobyla další vesnici v Doněcké oblasti na východě Ukrajiny, Novobachmutivku, uvedlo v...

  • Počet článků 277
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 3399x
Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Seznam rubrik