Je to tady, dočkali jsme se. Bůh je Božena. A Adam je snědá holčina, říká věrozvěstka

8. 08. 2018 11:32:42
To, co feministky věděly už dávno, v co doufali v nejtajnějších snech gender studies rowdies (pohlavní chuligáni), se splnilo. Je to venku, naplno, Bůh je žena. A kupodivu s tím nepřišel Tomáš Halík, ale věrozvěstka Ariana.

Ve vzduchu to ale viselo už dlouho. Obnažená aktivistka hnutí Femen, bojujícího za „úplné odstranění patriarchátu“, se už loni na vánoce vrhla na svatopetrském náměstí v Římě do betléma s cílem ukrást Ježíška z jesliček. Na zádech už tehdy měla napsáno: Bůh je žena. Také Horácké divadlo v Jihlavě už s tímto sloganem a stejnojmennou hrou vystartovalo loni a uvedlo v anotaci, že toto „tekuté představení přispívá k často diskutované problematice genderu, feminismu, rovnoprávnosti a politické korektnosti. Ve vykloubené době promlouvá poněkud vykloubeným jazykem, však s nadhledem a černohumorným ostrovtipem.“ To však byly pouze první nesmělé tekuté vykloubeniny, nesrovnatelné s dnešní mohutnou ztečí. Na rozpadlé barikády mužského šovinismu nás nyní vede Ariana Grande. Tato zpěvačka je z USA, což je logické, protože z Ameriky přichází všechno dobré, i kdyby to rakety Tomahawk byly. A tohle je vůbec to nejlepší, co z Ameriky přišlo. Stejně ta pohlavní nevyváženost se opírala jen o to, že Bůh by měl být muž. A Adam taky muž. Tam je počátek nerovnosti žen s muži, kde Eva je očima machů vnímána jen jako ta žebrová odvozenina. S tím je konec. God is a woman, oznámila nám kategoricky Ariana Grande ve své nové písni. Bůh je Božena, překládám já. Dál už se to zatajovat nedalo. Svět mužů se zhroutil. A je to dobře, stejně to byl jen dům z karet (House of Cards), tedy ten seriál, z něhož jak čamrda vypadl Kevin Spacey, protože prý sexuálně harašil a už za pár let bude konečně obviněn. Ariana Grande ale jde dál. Navrhla ve svém klipu už i nový oltář – dámské nohy do Vé. Ta symbolika otevřené náruče víry, ty monstrance jehlových podpatků! Velmi zdařilé. Pánové, dovedu si představit, že už jste před něčím podobným klečeli a taky jste byli tak trochu ve svatém vytržení, takže tohle by se mohlo setkat i s mužským potleskem. Dovedu si dokonce představit zástupy nových věřících mužů, natěšeně se tlačící před kostelem, aby mohli před tímto novým oltářem pokleknout. Spíš by mě zajímalo, jak by reagoval Michelangelo, kdyby viděl, že jeho freska ze Sixtinské kaple bude mít novou podobu.

Z Adama, kterému vdechuje život Bůh, obklopený anděly, je snědá Adáma, do níž prstem vlévá život Božena, obklopená andělkami. A jak je ve videoklipu Ariany Grande vše genderově a rasově vyvážené, radost pohledět. I ty andělky jsou pečlivě poskládané podle barev pleti. Už nejen v amerických westernech poznáme téměř na den přesně rok natočení westernu podle neomylného znaku – počtu černochů v hlavních rolích. Pravda, zbývá doladit pár detailů. Ale moc se netěšte, pánové, Kristla, umučená na kříži, bude mít na krucifixu sice také jen bederní roušku, ale vlasy shrnuté přes ňadra (viz Adáma výše na obraze). Protože politická korektnost má svá jasná pravidla a úchylům se žádné bradavky ukazovat nebudou. V Bibli si to, stejně jako u genderově a rasově zoufale nevyrovnaných pohádek o bílých Sněhurkách, co otročí mužským trpaslíkům, vyžádá řadu korekcí, z nichž přeměna Boha na Boženu bude to nejmenší. Víte, že slovo muž se v Bibli vyskytuje ve 2104 verších a žena jen ve 366 verších, tedy v necelé šestině?! Tak to by nešlo. Bude to chtít nový koncil,a bude to rumařina bibli přepsat podle nových převratných objevů. Původní svatá trojice už také neobstojí, ale na Matku, Dceru a Duchnu svatou si, počítám, zvykneme lehce. Zrovna jako na modlitbu Boženo naše, jež jsi na nebesích. Zdrávas zůstane, na Panenku Marii se sahat rozhodně nebude. Ďábel zůstane určitě v mužské podobě, všichni víme, že s muži přichází jen peklo. I Jidáš evidentně obhájí svůj post zrádce. A tři králové tenhle genderový průvan také přežijí, klanění mužů Jezulátce a přinášení darů nebude nikdy dost, někdo to financovat musí. Některé úpravy bude třeba dlouze zkoumat. Když Duchna svatá sestoupí na Marii, vyžádá si předtím Mariin písemný souhlas se stykem nebo to nebude nutné a postačí souhlas „vnitřní“? Nebude ženský tvar bývalého Hospodina Hospodyňka zase jen připomínat ženy jako ubohé kuchařky, uklízečky a otrokyně mužů? Nebyla by lepší Hospodýně?

Zvláštní je, že Ariana Grande nepřišla i s proměnou Alláha na Alláhaničku a Mohameda na Mohameduňku. Zase jen ti křesťani to schytali. To víte, když už jednou prohlásila, že „islám je láska“, to se pak těžko bere zpátky. Ani po zkušenosti z jejího manchesterského koncertu v roce 2017, kde terorista svou islámskou láskou roztrhal přes dvě desítky jejích mladých fanoušků, jsem nějak neslyšel o změně jejího názoru. Teď už vím, proč. Má jiné poslání. V čele genderově a rasově vyrovnaných až zařezávajících zástupů je papežkou nové víry. God is a woman. Pánbožka s námi a zlý pryč.

Celý videoklip zde:https://m.youtube.com/watch?v=kHLHSlExFis

Autor: Josef Prouza | středa 8.8.2018 11:32 | karma článku: 36.69 | přečteno: 1785x

Další články blogera

Josef Prouza

Dámský přirození jako dopravní značka? V pohodě, voddělí to zrna vod plev

Tendle rok je v EU zaváděná nová dopravní značka s kosočtvercem. Začali s tím ve Francii. Tak buď jde o nechutný lobování Renaultu na francouzským ministerstvu dopravy nebo nám tadle značka má napovědět, pro koho je. Vyberte si.

30.11.2023 v 9:11 | Karma článku: 44.09 | Přečteno: 9618 | Diskuse

Josef Prouza

Tak a dost kopání do vlády! Přichází soucit

Kdepak jemné okopávání kotníků! Vláda dostává rány zleva, zprava, pod pás, do slabin. Místo pochval a potlesku urážky, smích nebo rovnou výsměch. A tolik dobrého již vykonala, což vám tu hned předestřu. Sledujte!

28.11.2023 v 9:43 | Karma článku: 45.57 | Přečteno: 8527 | Diskuse

Josef Prouza

O Zlatou mříž -vtipy do smutné doby

Vykročte do dalšího dne s úsměvem na tváři. Ale jestli vás rozesměje zrovna tohle, to tedy opravdu nevím. Ale doufám.

1.11.2023 v 9:47 | Karma článku: 35.87 | Přečteno: 1688 | Diskuse

Josef Prouza

Z elektromobility je elektroMo… -by Dick

Děva Evropa se zamilovala do černého galána a teď se diví, že ji veze do pekla? Jak se mohlo stát, že evropským automotive obchází strašidlo demotivace a i nejvýznamnější automobilky stahují kalhoty, když brod je ještě daleko?

30.10.2023 v 9:42 | Karma článku: 37.29 | Přečteno: 1119 | Diskuse

Další články z rubriky Společnost

Rudolf Pekař

Bacha na sváteční cyklisty

Začátek jara přináší nejen kvetoucí přírodu, ale také návrat cyklistů na silnice. Bohužel, spolu s nimi se objevují i tzv. sváteční cyklisté, kteří se chovají neopatrně a nezodpovědně.

28.3.2024 v 12:17 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 59 | Diskuse

Tomáš Vodvářka

Velký pátek jako příležitost

Už několik let je v "portfoliu" státních svátků i Velký pátek, který by mohl být vhodnou příležitostí k uvědomění si tzv. evropských hodnot, s nimiž se poslední léta mediálně žongluje.

28.3.2024 v 9:34 | Karma článku: 10.71 | Přečteno: 143 | Diskuse

Filip Vracovský

Jak to vypadá Mordor ( Rusko ) už nám klepe na dveře ?

Krátká předsváteční úvaha ... Taky vás některé uklidňující zprávy spíš rozruší ? Račte vstoupit .....

28.3.2024 v 9:00 | Karma článku: 9.83 | Přečteno: 284 |

Michael Laitman

Odhalení tajemství Knihy života

Jeden mudrc kdysi řekl: „Člověk musí získat jak vědomosti, tak moudrost.“ Na otázku, jaký je mezi nimi rozdíl, odpověděl: „Vědomosti se získávají čtením knih, moudrost se získává čtením knihy, kterou jsi ty sám.“

28.3.2024 v 4:14 | Karma článku: 0.00 | Přečteno: 31 | Diskuse

Tadeáš Firla

KSČM a Jan Ámos Komenský

Myslím, že politické, nebo náboženské symboly mají veliký význam a pro některé lidí hodně znamenají. Dnes jsem si všiml dvou. Vedle sebe ve skříňce - logo KSČM a portrét Jana Ámose Komenského. Je to změna mysli, nebo pouhá fraška?

28.3.2024 v 1:25 | Karma článku: 9.10 | Přečteno: 151 | Diskuse
Počet článků 277 Celková karma 0.00 Průměrná čtenost 3397

Inženýr ekonom, choreograf, lektor tance a společenské výchovy. Příjemce kapesného od státu za celoživotní sociální a zdravotní pojištění proti přetížení peněženky. Docent spontánní dojmologie a rychlých polních soudů. Na hlavu vzatý odborník na mediální obluzování, mentor exekutorů ducha, travič politické blbé nálady a deratizátor zapouzdřených ideologií. Čtyři děti, pět vnoučat. Životní heslo: Gutta cavat lapidem non vi, sed saepe cadendo (Kapka proráží kámen nikoli silou, ale opakovaným kapáním). Znamením štír. 

Rána pro britskou monarchii. Princezna Kate má rakovinu, chodí na chemoterapii

Britská princezna z Walesu Kate (42) se léčí s rakovinou. Oznámila to sama ve videu na sociálních sítích poté, co se...

Smoljak nechtěl Sobotu v Jáchymovi. Zničil jsi nám film, řekl mu

Příběh naivního vesnického mladíka Františka, který získá v Praze díky kondiciogramu nejen pracovní místo, ale i...

Rejžo, jdu do naha! Balzerová vzpomínala na nahou scénu v Zlatých úhořích

Eliška Balzerová (74) v 7 pádech Honzy Dědka přiznala, že dodnes neví, ve který den se narodila. Kromě toho, že...

Pliveme vám do piva. Centrum Málagy zaplavily nenávistné vzkazy turistům

Mezi turisticky oblíbené destinace se dlouhá léta řadí i španělská Málaga. Přístavní město na jihu země láká na...

Kam pro filmy bez Ulož.to? Přinášíme další várku streamovacích služeb do TV

S vhodnou aplikací na vás mohou v televizoru na stisk tlačítka čekat tisíce filmů, seriálů nebo divadelních...